B&B van Duin

Reserveren

Reserveringsvoorwaarden

Als u bij B&B van Duin reserveert, gaan wij ervan uit dat u kennis heeft genomen van de reserveringsvoorwaarden
en hiermee akkoord gaat.

Uw reserveringsaanvraag is pas definitief als deze is bevestigd. Nadat wij uw definitieve reservering hebben ontvangen, krijgt u een schriftelijke bevestiging "factuur" van uw boeking. Er wordt geen aanbetaling gevraagd. Uiterlijk één dag voor aankomst dient het totaalbedrag per bankoverschrijving te worden voldaan.

Vanaf 5 overnachtingen wordt een aanbetaling gevraagd van 50% van het totaalbedrag. Het restant van 50% van het totaalbedrag dient voor aankomst door overschrijving op de bankrekening te zijn.

Het wijzigen van een gereserveerde periode kan alleen als B&B van Duin schriftelijk en/of per email de mogelijkheid van wijzigen bevestigd. Indien de wijziging niet mogelijk is omdat de accommodatie bezet is valt de wijziging onder de annuleringsvoorwaarden.

Boekingen

U kunt via onze site een reserveringsaanvraag doen. Dit kunt u telefonisch doen of via ons contactformulier. Nadat de aanvraag is ontvangen wordt er een bevestiging via de mail bijgesloten met de factuur. Na ontvangst van uw betaling is uw boeking definitief.

Annuleringsvoorwaarden

  • bij annulering meer dan 14 dagen voor aankomst : geen annuleringskosten
  • bij annulering van 14 tot 7 dagen voor aankomst: 50% annuleringskosten
  • bij annulering van 7 dagen tot aankomst: 100% annuleringskosten
  • bij een no show: 100% annuleringskosten

Schade

Bij schade/vernieling van roerende en onroerende zaken zijn wij genoodzaakt de kosten voor herstel/vervanging in rekening te brengen. Bij verlies aan sleutels van B&B van Duin of het niet inleveren bij vertrek dan is het helaas een noodzaak om de kosten in rekening te brengen die gepaard gaan met het vervangen van de sloten.